Het is op dit moment niet mogelijk een kist te huren

De ouders van de jarigen beschrijven hun belevenissen met de verkleedkisten. 

Soldatenfeest Daan 6 jaar Echteld

Soldatenfeest in de tuin.
Wat had mijn zoontje van 6 naar zijn feestje uitgekeken. Eindelijk mochten we dan de soldatenkist ophalen. En wat was die leuk! Een paar weken ervoor de uitnodigingen al ontvangen om naar de vriendjes en vriendinnetjes te sturen. En ook al een draaiboek om wat dingen voor te bereiden. De aankleding is erg leuk en hier kregen we veel complimenten voor. Dat je je als volwassene ook kunt verkleden is erg leuk en zo kun je de verjaardagsgasten op een originele manier ontvangen. Dat de kinderen zich daarna ook kunnen verkleden is natuurlijk geweldig. De kist zit vol leuke spellen voor een hele middag plezier! Vooral het pijltje schieten was erg favoriet bij de kinderen. Hier hebben ze heel lang mee gespeeld. Er is bijna geen tijd om alles te doen. Maar je kunt de middag helemaal indelen zoals je zelf wilt. Al met al een erg leuke middag gehad!

Maasmechelen: Politie- en boevenfeest van Philip (6 jaar)

Wij moesten 160 km rijden om de politie en boeven kist op te halen, maar dat was iedere km waard. Dankzij het perfecte draaiboek en de super leuke spelletjes hebben Philip en zijn vriendjes ( 5 jongens en 3 meisjes) zich reuze geamuseerd. Het idee om sleutels te sparen, of er eentje past om de kluis te openen, maakte het op het einde nog extra spannend. De speurtocht was top en de kinderen voerden enthousiast de opdrachtjes uit en verheugden zich er enorm op om Karel de Knaller (dat was papa) eindelijk te pakken te krijgen .De themakisten bij party2go zijn dus een echter aanrader! Je hoeft alleen nog voor het eten en drinken te zorgen, en jij hebt gegarandeerd een geslaagd feest. Er zijn zelfs leuke spulletjes bij om de kamer te versieren. Alles is tot in detail goed verzorgd. Wij bedanken jullie, en genieten nog lang van ons geweldig en onvergetelijk boeven en politie feest.

Lunteren: soldatenfeest van Mika (8 jaar)

Omdat onze zoon weg is van soldaten, was het vieren van zijn kinderfeestje met de kist van Party2Go een uitkomst. Zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben zich de hele middag vermaakt, we kwamen zelfs tijd tekort om alle spelletjes te doen. Als echte soldaten liepen ze de speurtocht in het bos, waarbij naar 4 dingen moest worden gezocht (hadden wij vooraf gefotografeerd). We mochten gebruik maken van een huisje in het bos van iemand die wij kennen, daar hebben we na de speurtocht de spelletjes gedaan. Ieder kind mocht om de beurt het spelletje dat we gingen doen uitzoeken, te beginnen met de jarige. Vooral het touwtrekken, het vervoeren van de gewonde soldaat en de stormbaan waren helemaal top! De kist bevat alles wat je voor een soldatenfeestje nodig hebt en is zeer origineel wat de inhoud betreft. Het soldatenfeestje was een schot in de roos!

Ede: Pizzafeest van Rosalie (7 jaar)

De verjaardag van Rosalie hebben we gevierd met een echt pizzafeest! Het was super! Van tevoren hebben we een verkort draaiboek ontvangen wat erg prettig is om rustig te kunnen voorbereiden. Bij het ophalen van de kist waren we verrast door de grote inhoud van de kist. Alle materialen voor de spelletjes zaten erin, maar ook die extra dingen die het zo leuk maken. Met de materialen in de kist konden we ons huis omtoveren tot een echte Italiaanse pizzeria. Onze dochter was erg verrast toen ze onze eigen pizzeria zag. En zo ook de kinderen die op het feest kwamen en ontvangen werden door Rosalie en haar vader die verkleed was als de pizzabakker Mario. In het draaiboek staan heel veel spellen. We hebben de spellen eruit gekozen die het best aansloten bij deze groep kinderen. Wat hebben ze een lol gehad! Tussen elk spel heb ik de kinderen weer even bij me op de grond laten zitten om het verhaal van Mario steeds een stukje verder te vertellen. Zo bewaar je heel goed de rust in de groep. De speurtocht was heel geslaagd. In plaats van de pizzadozen uit de kist te gebruiken bij het bezorgen hebben we de kinderen echte pizza's laten bezorgen. Een vader van een vriendje was wat jaloers dat we niet bij hem langs waren gekomen. "Ja papa" zei die jongen "dat had je maar moeten bestellen!" Ze zaten helemaal in het verhaal. En tot slot nog zelf pizza's bakken! Wat een feest!

 Ede: Soldatenfeest van Lisanne (9 jaar)

De verjaardag van Lisanne hebben we gevierd met het soldatenfeest thema. Het was geweldig. Alles was verrassend origineel nieuw en leuk! Verkleed als soldaat,een leuk cadeauspel, een spel met een bom, spannend actie en lachen. Speurtocht helemaal top leuke opdrachten en zelfs een beloning. Je kunt zelf bepalen welk spel je hoe speelt maar alles heb je bij de hand voor een geslaagd speciaal feest lekker thuis. Een stoer feest waar je mag doen waar je van droomt. Met pijltjes schieten zelfs op chips. Een gewonde verplaatsen. Zelf geen denkwerk en alles is aanwezig om je huis te versieren. Aan het eind van het feest een diploma en een cadeautje. Wat wil je nog meer? Voor een jongen of meisje maakt niet uit, wij hadden jongens en meisjes op het feest en iedereen was even blij en enthousiast.
Gewoon doen zeg ik! Veel plezier alvast.

Veenendaal: Politie- en boevenfeest van Sten (6 jaar)

Met de kist van party2go heb je nergens omkijken naar het is erg uitgebreid en de spelletjes staan duidelijk beschreven. De kinderen hebben allemaal erg enthousiast aan de spelletjes meegedaan. Het rustmoment met de DVD was ook super. Het verkleden tot politieagent was wel een hoogtepunt en de speurtocht en het vangen van Karel de Knaller was ook wel een beetje spannend. Sten zijn 6e verjaardagsfeestje was helemaal top dankzij Party2go.

Ede: Clownsfeest van Cathelijne (5 jaar)

Mijn dochter heeft een clownsfeestje gegeven voor haar 5e verjaardag en het was een groot succes! Voor ons (nauwelijks voorbereidingen) en voor de kinderen! Vooral clown Okodoki (pappa...) die op bezoek kwam was erg hilarisch.
Voor onze zoon hadden we eerder al eens een kist gehuurd en zowel toen als nu waren we echt verrast door het complete draaiboek en alle leuke spelletjes!
Ik vind de clownskist enorm grappig, met name voor de jongere kinderen!

Ede: Soldatenfeest van Daan (6 jaar)

Vier jongens en twee meisjes waren verkleed als echte soldaten. Met een fotospeurtocht gingen ze op weg om echte soldaten te worden. Onderweg waren er allerlei opdrachten om te laten zien dat ze een goede soldaat konden worden. Van bruggen bouwen voor een tank tot het dragen van gewonde soldaten met een brancard. Na afloop vonden ze de vlag en allemaal blikken zonder etiket. Wat zou daar nou in zitten? Het waren heerlijke knakworstjes die we lekker hebben opgegeten met een broodje. Het was een zeer geslaagde dag!

Den Haag: Piratenfeest van Koen en Dylan (5 jaar)

Ons zoontje heeft samen met zijn vriendje de verjaardag gevierd. Zij wilden graag een piratenfeest. Dankzij de piratenkist van Party2Go hebben wij een onvergetelijke middag gehad. De kist bevatte werkelijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Van een geweldig draaiboek met een spannend verhaal dat aansloot bij de spelletjes tot vlaggetjes, prachtige pakken en feestelijke aankleding. De kinderen voelden zich op en top piraat en dankzij het goed doordachte draaiboek liep de middag voor ons ook op rolletjes. Kortom, echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een origineel kinderfeestje zonder teveel gedoe.

Ede: Politie- en boevenfeest van Lisanne (7 jaar)

Zin in een kinderfeest en benieuwd hoe Party2go is? Lees en kies jouw thema en relax....Afgelopen weekend met 12 kinderen (11 meisjes en 1 jongen) een politie en boevenfeest gevierd. Suc6 verzekerd met Party2Go. Waarom? Goede voorbereiding, uitgebreide uitleg zowel mondeling als schriftelijk! Alles is aanwezig van bordje/bestek/beker, kluis, slinger, tafelkleed, spelinhoud,welkomstplaat tot draaiboek, rugtas voor speurtocht en nog veel meer! Even een dag van te voren eten en drinken kopen en het feest kan beginnen!!! De kinderen voelden zich echt politie en boef en Karel de Knaller was spannend, echte politie en boef verkleedkleding wat wil een kind nog meer....Keuze te over hoe je eigen feest kan invullen en je hoeft zelf niet na te denken “ wat zal ik is gaan doen?” Een dikke 10 en voor herhaling vatbaar!!!!!!!!! we hebben nu al zin in het volgende thema!!!! Niet twijfelen want dan mis je een geweldig kinderfeest. Als volwassene kan je ook genieten van een ontspannen feest! Super voor kind en ouder.

Ede: Pizzafeest van Bente (7jaar)

We hebben een geweldig pizzafeest gehad en zeker vanwege de pizzakist die we hadden gehuurd.
Een scala aan spelletjes en ook heel fijn dat er spullen in de kist zaten om je huis in Italiaanse sferen te krijgen. We hebben heel veel lol gehad en we hadden eigenlijk te weinig tijd om alles te doen wat we konden doen.
De kids hebben vooral erg genoten van het spelletje waarbij je muziek aan moest zetten en met een mandje rond moest dansen. Wanneer de muziek stopte, moest je bij de dichtstbijzijnde gekleurde kaart gaan staan. Daarna mocht de jarige een klein gekleurd kaartje trekken en wie dezelfde kleur had mocht groente in zijn mandje doen.
We hebben het tig x gedaan zo leuk vonden ze het.
Ik was in mijn eentje met 7 kinderen, maar dankzij het draaiboek was dit goed te doen omdat je alles ruim van te voren al door kunt lezen en kunt inplannen.
Het was een super gezellig en geslaagd kinderfeestje!!
Voor herhaling vatbaar.

Dodewaard: Piratenfeest van Kyan (6 jaar)

Na het succes van het politie- en boevenfeest van de grote broer (7 jaar), hebben we opnieuw gekozen voor een kist van Party2go, deze keer een piratenkist. De compleetheid en hoge kwaliteit van de kist met draaiboek, spelletjes en versiering voor in en om huis zijn ook in de piratenkist aanwezig. Het huis werd overgenomen door de piraten, gesymboliseerd door de piratenvlag die wapperde aan de gevel. De kapitein (papa) en stuurman (mama) begeleiden het feestje met de stoere piraten, die verkleed met baard en litteken net echt waren. Groot succes was het schone piraten spel waar de piraat (ballon) echt geschoren werd, ook het spel met de haken was favoriet. Hilarisch werd het feest toen de schat gevonden werd die in de zandbak in de achtertuin begraven was, gevuld met zakjes chips. Na het eten mocht de jarige boven op tafel met de kist op schoot de meeneem cadeautjes en diploma's uitdelen, een zeer gezellig en geslaagd feestje een aanrader voor echte avonturiers,......
De stoere piraten (8) die op het feestje waren hebben het er nog over,.. dat zegt genoeg

Westervoort: Prinsessenfeest van Elle (4 jaar)

Mijn dochter vierde haar vierde verjaardag en wilde graag een prinsessen knalfeest. De kist was fantastisch. Een duidelijke handleiding, spullen gelabeld. Genoeg spullen om je huis in de sfeer te brengen en aan te kleden. De verkleedkleren vonden de kinderen ontzettend leuk en vooral het elkaar opmaken was een groot succes. Voldoende spelletjes. We hadden helaas niet de mogelijkheid om de speurtocht te doen vanwege het slechte weer. Ontzettend leuk voor deze leeftijd. 

Nijmegen: Politie- en boevenfeest van Tygo (6 jaar)

Wij hebben gebruik gemaakt van de politie boeven kist. Wat is het compleet qua inhoud! Alles wat je nodig hebt voor een gaaf feestje zit erin! Alle kindjes waren onder de indruk van het verhaal en vonden het reuze spannend om Karel de Knaller te vangen. Echt top! Bedankt Party2go voor dit onvergetelijke feestje namens mijn zoon!

Ede: Pizzafeest van Anne (7 jaar)

Huis versierd en de vlag van Italië buiten opgehangen. We zijn klaar voor het pizzafeest! Papa is Mario en doet samen met de jarige de deur open. Iedereen heeft zin in het pizzafeest. Na het cadeauspel lekker cakejes gegeten met de Italiaanse vlag erop van chocostiften. Het was mooi weer dus we konden lekker buiten knutselen. De spelletjes waren zeer geslaagd. Een keer wat anders dan de standaard verjaardagsspelletjes. Zeer origineel! De kinderen wilden de spelletjes wel vaker dan 1 keer doen, zo leuk vonden ze het. Na de spelletjes was het tijd voor het maken van de pizza's. De een nog mooier versierd/belegd dan de ander en ze waren heerlijk! Iedereen mocht er 3 maken en daarvan wilden ze er allemaal 1 mee naar huis nemen. Na het eten nog meer spelletjes gedaan en toen was het helaas tijd om naar huis te gaan. We konden nog wel 2 uur vullen met zo'n geweldig draaiboek en inhoud van de kist. Echt een aanrader voor een thuisfeestje!

Veenendaal: Politie- en boevenfeest van Seth (5 jaar)

We hebben genoten van het politie en boevenfeest! Wij, Seth en zijn vriendjes. De opdrachten zijn leuk, goed aan te passen op leeftijd. Genoeg keuze aan activiteiten! Erg leuke materialen. De kinderen vonden de speurtocht erg leuk! Het sleutel element was erg leuk, sleutels verdienen voor goede opdrachten. Heel leuk en duidelijk in elkaar gezet. Groot compliment en echt een aanrader.

Ede: Prinsessenfeest van Leona (6 jaar)

Het is een leuk concept. De prinsessenkist is zeer goed verzorgd. Zelf hoef je nergens voor te zorgen. Van spelletjes, draaiboek met uitleg tot bordjes, bestek, slingers en tafelkleed. Alles zit in de kist. Er zitten genoeg spelletjes in de kist om een middag te vullen. De kinderen vonden het cadeauspel erg leuk, het is weer eens een andere manier om cadeautjes te geven. Ook moesten ze erg lachen om het muizenvangen en het Koninklijke glazenspel. Het hoogtepunt was dat ze zich mochten omkleden als echte prinsessen en ridders (de pakken zaten ook in het pakket en zagen er heel netjes uit.). De meisjes waren helemaal blij toen ze het kroontje mee naar huis mochten nemen. Het enige wat je zelf moet verzorgen, is de gezelligheid en wat snoepjes, drinken en taart.

Ede: Prinsessenfeest van Evi (5 jaar)

Het prinsessenfeestje hebben wij gebruikt voor het kinderfeestje van Evi, zij werd vijf jaar. Wat een geweldige kist. Alles is roze, echt geweldig voor deze leeftijd. In de kist zitten veel spullen om je huis mee te versieren, hierdoor ziet het er heel gezellig uit en hangt er echt een koninklijke sfeer in huis. De handleiding is super duidelijk, je hoeft zelf maar weinig te regelen. Hetgeen wat je zelf moet verzorgen wordt aangegeven. Er zitten veel leuke spelletjes in, de kinderen waren razend enthousiast. Zeker het verkleden en make-uppen was een groot feest. De speurtocht hebben we een beetje aangepast, we liepen een route door kaartjes te trekken en deden toen ook de opdrachten. Een aanrader voor jonge kinderen!

Arnhem: Politie- en boevenfeest van Alex (6 jaar)

Ontzettend leuk politie- en boevenfeestje voor mijn zoontje kunnen organiseren door de verkleedkist bij Party2Go te huren. Papa werd Karel de Knaller, hetgeen opzich al lachen was! In de kist zitten zoveel leuke spulletjes om de kamer (of zaaltje) te versieren. En ook de spelletjes waren erg leuk en tot in detail verzorgd. Doordat alles duidelijk in het draaiboek stond, kon je zo alles spelen. Eigenlijk kwamen we tijd te kort, maar dat was niet erg, want de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Echt een aanrader om bij Party2Go een kist te huren, ook omdat ik niet de tijd had alles bij elkaar te zoeken. Dit gaan we ook voor ons tweede zoontje doen!

Ede: Pizzafeest van Karlijn (8 jaar)

Het pizzafeestje was een groot succes!!!
In de kist zaten allerlei spullen om het huis te veranderen in een pizzeria, en met een Mario als pizzabakker (de papa van Karlijn) zat de stemming er meteen in.
Na het bakken en eten van de pizza's was het tijd voor de spelletjes. Dit waren echt originele spelletjes, die de meeste kinderen nog niet kenden. De speurtocht, die er ook bij zat, was ook erg leuk. De kinderen gingen met een echt mobieltje pizza's bezorgen. Er zat genoeg in de kist; wij hadden zelfs te weinig tijd om alles te doen!
Al met al een geslaagd thuisfeestje, zonder de stress en voorbereidingstijd die we voorheen hadden!

Ede: Politie- en boevenfeest van Joep (6 jaar)

Voor ons zoontje die 6 jaar is geworden hebben wij het politie- en boevenfeest gedaan. De kist zat echt heel erg vol met allerlei super leuke dingen!!
Erg leuke spelletjes en opdrachten!!!
Het was erg goed verzorgd, we hebben zelfs twee spelletjes niet gedaan, het waren kleuters en 's ochtends hadden ze al een activiteit op school gehad, dus ze waren ook best moe.
De dvd die ook in de kist zat was goed voor even een half uurtje op de bank hangen.
Alles wordt ook erg goed en duidelijk uitgelegd in het draaiboek!!
Al met al een super geslaagd feestje wat zeker voor herhaling vatbaar is!!!

Ede: Clownsfeest van Yarno (7 jaar)

Wij hebben van Party2go de kist voor het Clownfeest gehuurd voor de verjaardag van onze jongste zoon Yarno die 7 jaar werd, met 10 vriendjes en vriendinnetjes. Geweldig goed verzorgde kist met heel veel inhoud. Alles handig gelabeld, leuke slinger, CD's en DVD erbij. Vader verkleed als Clown Okidoki met kostuum, pruik, hoed en schminkspullen. Onherkenbaar voor Yarno! Vooral de prachtige kostuums en het verkleden door de kinderen was een grote hit. Het apart bestelde knutselwerkje was ook leuk en goed te maken voor deze leeftijd. Al met al genoeg te doen op basis van het draaiboek en de spelletjes. Een middag vol plezier. Grote aanrader!

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button