Het is op dit moment niet mogelijk een kist te huren

Voorwaarden

print iconReserveren
Voor het reserveren van een verjaardagskist kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging of de verjaardagskist naar keuze beschikbaar is op de door u aangevraagde datum. De reservering is definitief zodra u de bevestiging heeft ontvangen. U ontvangt dan gelijk de verkorte versie van het draaiboek. De uitnodigingen worden per post toegestuurd.

Reserveren betekent tevens dat u akkoord gaat met de voorwaarden van party2go voor het huren van een verjaardagskist.

Huur en borg
De huurprijs voor een kist bedraagt €55,00 voor 8 kinderen. Voor elk extra kind brengen wij €5,00 in rekening. De kosten van een knutselwerkje bedraagt €1,25 per kind en kunnen apart besteld worden. De borg is €50,00. De verkleedkisten worden alleen meegegeven na contante betaling van de huurprijs en de borg. De borg wordt terugbetaald bij het compleet en onbeschadigd terugbezorgen van de kist. Wanneer er iets mist of beschadigd is, worden de vervangingskosten in rekening gebracht en van de borg afgetrokken. Bij het ophalen en terugbrengen van de kist nemen we de inhoud van de kist door aan de hand van een checklist.

Checklist
Bij het ophalen van de kist nemen we de inhoud van de kist door aan de hand van een checklist. Indien er zaken niet in orde zijn, worden die ter plekke vervangen of wordt er een aantekening van gemaakt. Bij het terugbrengen van de verjaardagskist wordt de inhoud weer gezamenlijk gecontroleerd.

Ophalen / terugbrengen
De dag voor het feest kunt u de verjaardagskist ophalen tussen 16.30-17.30 uur. De dag na het feest kunt u de kist weer terugbrengen tussen 16.30-17.30 uur. Wordt het feest op zaterdag gevierd, dan verwachten wij de kist op zaterdag of maandag tussen 16.30-17.30 uur weer terug.

Adres: Mr. Calspark 2, 6716 EH Ede

Reiniging
De verkleedkleren mogen niet gewassen worden. Party2go zorgt zelf voor reiniging van de kleding.

Gebruik/aansprakelijkheid
De verjaardagskisten mogen alleen worden gebruikt onder permanent toezicht van een volwassene. Party2go kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel dat is ontstaan bij het gebruik van materialen uit de verjaardagskisten. Het huren en gebruiken van verjaardagskisten gebeurt geheel op eigen risico. Party2go blijft te allen tijde eigenaar van de gehuurde materialen. Het is niet toegestaan de spullen te verhuren of uit te lenen aan derden.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button